søndag 18. oktober 2009

Søndagskos!

Til min store overraskelse har jeg sovet nesten hele natten igjen!!!! Storesøster oppe på dotur i 3 tiden og lillebror spiste i 5 tiden, våknet blid og veldig fornøyd kl 7.30!!!! Hvis dette skal være den nye trenden, så ja takk!!!!

Storesøster har vært litt småvrien, dvs hun har endel uhell i trusa som kommer av at hun ikke gidder å si ifra eller bare ignorerer tegnene på at hun må tisse eller bæsje. Vi har prøvd både det ene og det andre, men det ser ut som ingenting hjelper... Ihvertfall ikke enda. Har snakket litt med henne og hun synes lillebror tar stor plass (ikke rart det når man ikke får sove og han er grinete og vi er slitne). Vi har lovet henne at vi skal leke mer med henne og gjøre mer "gøye" ting sammen og hun har lovet å bli flinkere til å si ifra. Da gjenstår det å se om det skjer da *sukk* Jeg er nemlig lei av å skifte bæsjetruser jeg...

Idag har vi vært på tur til Sørum Gård!
Storesøster var klar fra 9 ca (er ikke runderiding før 12) og maste stadig om når vi skulle reise :) Fikk lagt lillebror til en dupp, spist litt mer frokost og pakket sammen en sekk med kakao, kjeks og mat. kl 10.30 kledde hun bare på seg og var veeeeldig klar for å gå nå! heldigvis våknet lillebror og jeg fikk matet han før vi pakket resten og begynte å gå. Er jo ikke lange biten bort, vi bruker vel en 1/2 time ca i 3-årstempo.
Møtte mamma og pappa der borte også, koselig at de ville være med!
Storesøster er superfasinert av hest og runderiding er stor stas! Først måtte hun inn i stallen og sjekke om Pink Lady (yndlingshesten hennes) var der og kose litt på den, så måtte hun vise den frem til bestefar! Deretter var det 3 runder med riding hvorav 2 av de fikk jeg ikke engang holde henne på beinet (noe hun synes har vært greit før). Blitt mye tøffere rundt hest nå ja! Og etterpå var vi inne hos Pink Lady og koste på henne. hun turte til og med å klappe og kose henne masse!

Etter stallbesøk dro vi på loppemarked. Stort loppemarked i skedsmo hallen. Storesøster prøvde lykken på noen lodd, men vant ikke. Fant noen leker og ei bok hun ville ha. Også fant vi bestevenninnen hennes, det var moro! De fløy ei lita stund rundt sammen og tittet på alt de fant. De hadde forresten fått kjøpt seg ei fancy sofa anno 1930-40 ish. Passer sikkert superbra i retrostua deres :) Var endel bra der, men ikke noe som jeg kunne tenke meg. Tror man bør være der tidlig og uten barn om man virkelig skal finne noe spennende som er bra!

Så bar det hjemover og etter 3 1/2 time i frisk luft sovnet begge to i vogna! Vel en oppi og en sittende på kanten med hodet bakover på bøyla. Slitne og trøtte barn (som forøvrig sover enda og hun store bør vel vekkes snart) som har kosa seg med dyr, kake, vaffel og pølse! En fin fin dag for både store og små.

Nå er det snart middag hos mamma og pappa, det er en stund siden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar