mandag 5. oktober 2009

Ny uke - nye muligheter

Mandag morgen (blues).. Vel ikke helt, men natten startet så vanvittig kjedelig...
Han hadde feber når han la seg og våknet ofte, ga han paracet i 22 tiden og da skulle han kose litt på fanget, helt greit det, også skulle jeg legge han, men da var han jo lys våken.. Så han satt og jodlet og kosa seg i sofaen sammen med oss en times tid mens paraceten funket. var virkelig fornøyd. Fikk tilslutt lagt han i 24 tiden og endelig litt fred... Våknet vel et par ganger til før han spiste i 3 tiden og tulla enda litt til.. Også våken igjen 5.30. og igjen 7.30, men da fikk han komme opp i senga til meg og fikk mat og kose litt - og vi sovna :) Ble vekt av storesøster 9!!!!

Det kjedelige med å slumre og kose seg så lenge i sengen er at man alltid skal noe. Snuppa har klubbdag i barnehagen på mandager og idag var det hennes tur til å være på vannrommet kl 9.30!
Opp av seng, kle på 2 barn og smøre ei skvie til de hver som de fikk i hånda mens jeg pakket sekk og skiftetøy. Så ut i bil og til barnehagen - er nå veldig takknemlig for at barnehagen er 5 minutter i bilen og ikke 15! Og vi rakk det :) Var i barnehagen 9.35 og da var de oppe på vannrommet, så vi tok bare med badetøy og gikk opp. Hjalp henne og skifte og vips var hun klar :) Tok jammen ikke lang tid fra senga til barnehagen idag - effektiv kan man si!

Også har det vært en kar her fra Hæstnes trapp og tatt mål, så nå er jeg spent på pristilbudet vi får! Krysser fingrene for at det er en overkommelig pris og ikke like dyrt som det andre vi fikk (på godt over 65 000)

Hva finne på resten av dagen da tro?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar