mandag 26. oktober 2009

Nattavenning dag 1!

Jepp, da bestemte mor seg inatt når poden våkner kl 4 og er sur fordi han ikke får melk at nok er nok. Han skal ihvertfall ikke få kl 4! Så da brukte vi vel 45 minutter på å roe han ned, gi han vann og trøste. Sovnet igjen og våknet ikke før 6.45, fikk melk da og sovnet igjen på et blunk. Storesøster kom inn litt etter 7 (eller var den nærmere 7.30)en gang og proklamerte stolt at det var lyst ute og hun ville gjerne stå opp. Lå vel en 1/2 times tid og snudde seg ved siden av meg og prøvde å få oss opp begge to. Stod tilslutt opp med pappan sin rett etter 8 og var inne i klærne før han klarte å komme seg opp (hadde nemlig lagt frem klær selv).
Storesøster dro i barnehagen med pappa rett før 9 og lillebror sov enda!!!!!!!! Han våknet 9.10 og var blid som ei sol :) Spiste masse frokost og lekt masse etterpå. Men kl 11 var det nok, da måtte han sove igjen! Tror jammen meg det ligger noe i utsagnet "søvn avler søvn"!!!!!!

Idag er det møte med gruppa på skolen, håper det kommer noe fornuftig ut av det og at jeg kommer igang med oppgaven(e) som skal leveres 8. desember...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar