tirsdag 3. november 2009

Endelig senket roen seg :)

Det er så deilig når dagen har vært bra og jeg har rukket å ta husvasken i tillegg! Da kan man velfortjent slenge seg på sofaen og bare titte på tv og sløve :)



Her er bilde av den flotte buketten jeg fikk forresten

Herlig å få litt blomster/oppmerksomhet innimellom altså!


Nettene til lillebror er litt så som så. Han har en tendens til å våkne i 4 tiden, men blir bare pent lagt ned igjen et par ganger så sovner han. Vil gjerne ha en slurk vann også. Våkner da gjerne igjen mellom 5 og 6 og spiser for deretter å sove frem til 7-7.30. Er ikke så ille, men kunne gjerne vært foruten den i 4 tiden ihvertfall og gjerne bare våkne i 7 tiden og stå opp :) Det hadde vært digg det!!!


Han spiser som en hest!!!!! Idag fikk han middagsglass i 16 tiden - slukte hele for han var jo sulten må skjønne. Også spiste vi i 17 tiden (pannekaker), da sluker gutten en hel pannekake med blåbær syltetøy!!! Må legge til at han bare ble bært rett i badekaret etter middag.. hehe.. Må snart bort å få veid han igjen, er spent på om han har både vokst i lengden og hvor mye han har lagt på seg..


Storesøster er litt bedre med uttissingen sin. Men må stadig minnes på og belønnes om hun har hatt en litt dårlig periode igjen.. Kjedelig det der, men tror jeg begynner å se et lite mønster på dette nå... Må bare se om det er slik jeg tror..


Imorgen er det babysvømming igjen :) Fikk masse fine bilder av badegutten fra sist!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar