torsdag 5. november 2009

En travel dag..

Etter en litt dårlig natt (våken 23, 04, og opp 07) så var det bare å begynne den hektiske dagen!
Først på Sats med begge ungene på slep :) Største hadde en avtale med ei venninne om å leke på lekerommet der også skulle vi hjem til dem og spise lunsj etterpå. Lillebror synes også det er ok å være med..
Jentene storkoste seg den timen de fikk herje og leke på lekerommet og gledet seg masse til å leke enda mer sammen. Først lek.så lunsj og enda mer lek.

Så videre til fotograf med begge to. Mannen har ei klassevenninne fra ungdomsskolen som trengte noen barn å øve seg på for å få mer fotoerfaring med de små. Vi stilte villig opp med våre to sjarmtroll og belønningen er 5 printede bilder og gratis fotografering. Gleder meg til å se resultatene og kanskje vi kan få et fint bilde til stueveggen :)

Etter fotograftimen bar det til svigers på middag og kaffe. Koselig for oss alle :) Slitne og trøtte barn ble det også, så hjem og putte de i seng..

Nå er det endelig stille (og har vært det siden 20) og jeg kjenner jeg er dritsliten...
Imorgen skal storesøster på hyttetur med Oldemor og Oldefar og gleder seg til det, og mor gleder seg til å bare ha en å følge med på. Også skal jeg jo innom messa her borte for å se om jeg kan få gjort unna noen julegaver. Hadde vært deilig å bli ferdig med det før det er langt ut i desember..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar