søndag 8. november 2009

Endelig kveld...

Nå er endelig freden senket seg etter en hektisk dag. Den startet jo så rolig og bra, men det snudde brått gitt..
Fikk bakt 2 kaker (1 til gubben og 1 til pappa) før vi dro for å hente snuppa. Når vi hentet henne hadde hun akkurat tatt seg en blund og klaget over vondt i øret. Hadde visst vært litt ugreit inatt også med øret. Så vi pakket sammen og tok med ei febervarm jente på legevakta for å sjekke. Ble konstantert ørebetennelse, men fikk ingen medisiner enda. Skal la det gå et par dager og se om det funker med paracet først, om det ikke gjør det skulle vi bare kontakte fastlege/legevakt og få medisin for det. Har nå ihvertfall vært innom apotek og kjøpt flytende paracet og fått i henne det, så nå er hun nesten feberfri ved innsovning.

Laget et lite herremåltid til middag idag med biff, poteter, saus og grønnsaker. Nam nam! Til dessert ble det kaker og kaffe sammen med svigers.

Snuppa kastet opp etter å endelig ha fått i seg mat igjen da.. Litt kjedelig når hun endelig spiste. Hadde ikke spist noenting når vi hentet henne, bare drukket. Ble i kjempeform rett etterpå så det var nok bare det at magen var tom og plutselig fikk masse.

Lillebror begynte på fredag kveld i 23 tiden å sette seg opp. Flott og sjarmerende tid å lære seg noe sånt på da! Mor smelter og han skal egentlig sove, men står oppreist i sengen sin og smiler med sitt flotteste smil! hehe.. De vet hvilke knapper som må trykkes på ja :)
Dette har da resultert i at nå kan han sette seg opp, ihvertfall på noen steder (noen er litt glatte) og reise seg opp. Han er superstolt av seg selv! Litt kjedelig når han gjør dette ørten ganger ved leggetid da...

Nå er det oppgaveskriving som står for tur... Har skrevet endel, men må lese og korrigere og helt sikkert bytte ut tekst et par ganger tenker jeg..

Grattis med cupseier til Ålesund!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar