fredag 25. desember 2009

Gledelig jul!

Da har endelig det værste julemaset roet seg og vi er kommet i hus med et lass med pakker.. Herregud så mye pakker!  Og så mye mas...

Julaften var rolig på formiddagen med god frokost og nissen hadde tilogmed vært innom med pakker som han hadde lagt under juletreet (til alle unntatt meg, merkelig..) og mye kos med tv og godis. Ble mer stress når man plutselig skulle måke innkjørselen og rekke kirken kl 15. Rakk det såvidt, men jeg slapp av mann og et barn ved kirken mens den minste sov seg gjennom det hele.
Julemiddag med påfølgende gange rundt juletreet (der den minste storkoste seg, danset og lo av de andre gærne som fløy rundt han) og ikke minst pakkeåpning, en liten evighet! Begge ungene fikk masse fine leker og noen myke pakker. Største ble mest fornøyd da hun storøyd åpnet en stor pakke, spurte henne hva hun trodde det var og med skinnende øyne ropte hun "gyngehest", og hun hadde jammen meg rett :) hehe.. Meget fornøyd med dagens fangst sovnet hun som en stein!
Lillebror tok denne pakkeåpningen med stor ro og synes egentlig det var mer stas med alt papiret og båndet som ble dratt av pakkene... Men noen leker ble godt tatt imot :)
Ble mange fine pakker til oss voksne også og vi kosa oss..

Idag har vi vært på julelunsj hos mormor og bestefar med hele slekta på den siden. En liten tradisjon på 1 juledag :) Koselig med sammenkomst med familien og begge ungene har storkosa seg med god mat og plenty med oppmerksomhet. Dro derfra rundt barnetv for å roe ned før leggetid, men det var jammen ikke lett å roe ned 2 ganske gira unger med mange nye leker! Så jeg har ryddet og pakket opp utallige esker med leker!!! Kosa seg da selvom det ble veldig seint i seng for begge to...

Nå er det sofakos med potetgull for mor! Fortjener det nå etter 2 flotte, hektiske og masete dager...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar