torsdag 10. mars 2011

Mimrer tilbake til 10 mars 2009...

For det er akkurat2 år siden det kom en liten pjokk til verden. Så liten og så skjønn!
9. mars kl 02.00 (sånn ca) våkner jeg av "kneppet" i magen og kjenner vannet som renner, hopper ut av senga og skremmer gubben! hehe.. Legger meg til å sove igjen for merker ingenting enda og orker ikke ringe Ahus for å informere de midt på natta. Forrige gang gikk det jo 3 døgn og endte i igangsettelse...
Fikk sovet noen timer usammenhengende og merker lite til noen rier ihvertfall. Kontakter Ahus som vil ha oss inn på sjekk på morgenen. Venter leeeeenge og kjenner smårier/kynnere.
Blir lagt inn uten å sjekkes yttligere enn at jeg har noen rier og vannavgang. Ingen ultralyd som sist og ingen sjekk innvending denne gangen, bare får et føderom..
Det gikk votter og vinter med rier med varierende styrke og mellomrom, men ingen skikkelig vonde. Jordmødrene er opptatte og setter ctg med jevne mellomrom - ingen sjekker åpning. Sover over og våkner med vondter i 4 tiden - veldig vondt faktisk!
Jordmor sjekker åpning kl 8 - full åpning og enda vannblære (var bare en hinne som var sprukket først), over i fødeseng og jordmor tar vannet. Kl 10.15 (med litt hjelp av drypp pga dårlige rier) kommer den lille prinsen vår til verden! 4130 gram og 50 cm - selvfølgelig verdens vakreste!

Fødselen er godt igang og det er ikke lenge igjen nå.


Velkommen til verden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar