torsdag 10. mars 2011

Hipp Hurra for 2 åringen vår idag!

Idag ble lillgutt 2 år og det er rart å tenke at det allerede har gått så lang tid! Kjennes ut som det ikke var så lenge siden...

Dagen er behørlig feiret med pakke på morgenen (Beyblade, Taue-Bill bilen og en Rorri film) og kakepynting før barnehagen. I barnehagen har han feiret med pizzasnurrer og kjeks, bursdagsang og krone :) Alle synes pizzasnurrer smakte ekstra godt som bursdagsmat!
Hjemme var det pannekaker og krydderkake med sjokoladetrekk til dessert. OG bestefar kom innom med pakke i tillegg - Lykke på jord for den lille bursdagsgutten! Han ble til og med lei seg når bestefar skulle gå, ville væme :)

Litt drama på jobb iog drama på skolen, hehe. Drama var faget vi trakk til den tverrfaglige eksamen i gruppe og det kan bli supergøy å gjennomføre! Drama på jobben er en helt annen sak, det er ikke lett å være sjef nei.. Deilig med utedag idag da ihvertfall når man har seinvakt går dagen mye fortere når det er arrangementer som idag; ski og akedag med pølser og saft, ski og akebrett. Moro!

Nå er det lesing av pensum, spise mer kake og tv titting resten av kvelden, de søte små sover søtt i sengene sine og legging er nå lett som en plett igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar