søndag 10. januar 2010

Lillebror 10 måneder idag!

Hvor vart e a tia?
Idag er den lille nusselige blåveisgutten vår 10 mnd. Og jeg som trodde han skulle være mammas lille baby leeenge og at jeg kunne dulle og dille med han til han var stor, tok skammelig feil....
Her har vi en superaktiv gutt som går og går og går (og går på trynet). Han har sterke meninger og koser seg når han får være med mamma på nye spennende ting eller følge etter storesøster (og plage henne). Han har de siste dagene fått ihvertfall 2 store blåveiser i panna etter diverse fall og sammenstøt med møbler og ei skikkelig verandaleppe etter et møte med gulvet.. hehe.
Han har fått 6 tenner (den siste opp ble oppdaget her i helgen) og masse lyst hår :) Et skikkelig sjarmtroll og et troll :)
Han sover mye bedre på natterstid og er som regel lett å roe med smokk eller vann. Våkner gjerne for et lite måltid sånn i 6-7 tiden og sover gjerne til 8. Spiser som en hest og gjerne mer enn oss andre. Men det er kanskje ikke så rart når han har det aktivitetsnivået han har. Nå har jeg bedt han i perm om å foreta en 10 mnds kontroll med veien, så får vi se om han har lagt på seg.. Strekt seg har han i allefall gjort..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar