torsdag 28. januar 2010

Klar for helg!

Nå har heimen fått et etterlengtet strøk med vann og grønnsåpe. Det er ikke lett å få ordnet alt på de få timene man plutselig er hjemme :) Men idag er det vaskedag og den ble ikke forsømt! Flinke meg :) Nå kan helgen komme (må kanskje handle litt også tror jeg..)

Idag har vi vært på foreldrekaffe i barnehagen og storesøster var kry og spinnvill. Kosa seg max og var helt propell, skulle være med overalt og gomlet muffins til den store gullmedaljen.. Lillebror kosa som om mulig enda mer, han er klar for barnehage start snart tror jeg, han trenger utfordringer og andre barn å bryne seg på!

Og da passer det bra at masingen vår har ført frem (har nå mast på kontorassisstenten i barnehagen et par ganger fordi vi ønsket oss et svar, samme hva svaret var, bare et svar). Lillemann begynner i barnehage 17. februar. (og mor kjente at da ble plutselig lillemann stoor... *snufs*) Spennende og skummelt. Heldigvis er jo pappa'n hjemme i perm enda en god stund og dermed får han en veldig myk start i barnehagen med kortere dager en lang periode..

Ellers har uken gått unna med eksamenslevering (herlig), skidag på skolen (aua dagen etterpå), krangling med NAV (erre mulig?), kveldsmøte på jobben og kos med barn. Trent har jeg også fått skvist inn...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar