søndag 14. august 2011

Helgen som forsvant

Dette er helgen som bare forsvant i en hel mange gjøremål kjenner jeg!
Helgen begynte med seinvakt på jobben, deretter hjem for å dra ut igjen. Hadde bord på restauranten Chi kl 18 og filmdate kl 21. Svigers hadde tatt med seg barna på hytta så mor og far kunne slappe av og kose seg litt sammen, takk for det!
Maten var nydelig og servicen car upåklagelig :) Filmen var bra og vi var meget slitne der vi vandret hjem i nattemørket!

Lørdag - Maxbo.
Ut å shoppe det vi trenger til hagen for å gjøre den pen :) hehe. Kjøpte slike levegger både skrå og store.
Og et rekkverk som er lik dette:
Røttene til tujahelvete er gravd opp - takk snille mannen som tok ansvar for å få de fjernet!
Lørdag gikk med til shopping og graving/fiksing av hage og en film på kvelden - The adjustment bureau - (Bra film) i vår splitter nye kjellerstue! Koselig å endelig bruke den!

Idag har jeg vært på Maxbo og "byttet" den ene leveggen i stakitt istedenfor. Ble enige med oss selv til slutt om at levegger ble for høye mot parkeringsplassen, så da endret vi planen. Beholder ene leveggen og skråveggen og stakittgjerde.. Blir nok fint skal du se! Og siden plantasjen var rett ved siden av var det en snartur innom for å kjøpe putekasse, noe å støtte bringeværbusker med og hagesaks. Fikk stappet alt inn i bilen sammen med gjerdene + 2 unger. Fin stor stasjonsvogn med plass til masse! hehe...
Siden det har vært regn i hele dag har jeg jo ikke fått gjort en dritt i hagen..... Ble et besøk på formiddagen og McDonalds på ettermiddagen - sånn går det når mor er alene hjemme :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar