lørdag 22. januar 2011

En lang, tøff og slitsom uke..

En tøff helg erstattet en lang og slitsom uke på jobb. Mye sykdom oppå noe ferieavviklinger og permisjoner gjorde uka til et sant lite helvete. Mange borte gjør at man får stor belastning på de som er igjen og dette går igjen utover barna som ikke akkurat har oppført seg veldig fint mot hverandre. Blir egentlig ganske bekymret når 6 år gamle gutter prøver å banke hverandre opp, hvordan skal det da gå på skolen?
Håper neste uke ikke er like ille og at influensatiden går over snart. Heldigvis er det noen barn som også har vært syke og det hjelper på det også!

Her hjemme går no dagan, fortere enn de burde. Jeg får jo ikke tid til husvask og klesvask føler jeg.. Ligger en pen haug med nyvaskede klær på gulvet i kjellerstue, de bretter seg nok ikke selv men det er jo lov å håpe? Har ihvertfall kommet litt mer ajour idag med husvasken da...

Prinsesserommet begynner å ta mer og mer form! Gøy å se hvordan det skal bli! Nå er vegger ferdig, tak ferdig, gulv ferdig og det er lys! Lysekronen ble hengt opp på onsdag :) Lister og dør er i hus og bror skulle komme innom med utforinger til vinduet! Imorgen skal gubben få jobbe litt på rommet så kanskje vi blir ferdig snart?! Er ihvertfall ei lita snuppe som venter veldig på at rommet hennes skal bli ferdig!

Jeg er sliten i kroppen om dagen etter å ha vært gjennom influensa/forkjølelse (som enda ikke har sluppet helt taket kjenner jeg), har et bekken som krangler litt og en kropp i ulage. Psykisk har det også vært en tøff tid, sikkert derfor jeg er så sliten og bare kan sove og sove! Mange tanker om hva og hvordan. Skal ikke være lett dette her...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar