mandag 31. oktober 2011

En hektisk uke fremfor oss!

Men idag har vi kost oss med haloween feiring. En vampyrprinsesse og en spiderman har gått rundt i nabolaget med bøtta si. Må si det er en merkelig tradisjon, men barna likte det godt.
Bøtta ble velfylt og to slitne barn sovnet godt etter litt smaking på innholdet! Ei venninne kom med det gode forslaget om at neste år tar vi med oss vinglasset på turen og ser om vi ikke kan få fylt opp det :)

Imorgen skal vi på visning igjen. Denne gangen til en enebolig uten garasje og som trenger litt oppussing. Mannen er som vanlig skeptisk og jeg overivrig. Så det gjenstår det å se om det blir noe bedre imorgen. Skal ihvertfall ha en privatvisning imorgen da vi ikke rekker ordinær visning på torsdag.

Onsdag skjer det mange ting på en og samme dag. Det er foreldrekaffe hos prinsessa, det er bursdagsfeiring for min nevø og niese og det er turning for prinsessa... Lurer på om noe må droppes...

Torsdag reiser vi ned på hytta etter jeg er ferdig på jobb og fredag er det begravelse. Om vi blir på hytta i helgen eller ikke, det får tiden vise.

Innimellom alt dette er planen å trene annenhver dag ca og les litt pensum sånn omtrent annenhver dag.
Livet som småbarnsmamma, student og karriere kvinne er vanskelig å sjonglere! Jeg trenger påfyll av energi og tiltak (eller kanskje bare ei vaskedame?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar