torsdag 7. juli 2011

Ferie del 1

Og vi storkoser oss med fri!
Vi begynte ferien med å låne campingvogn av min Onkel til barnas store glede. Den hentet vi på søndag og pakket klart med alt vi skulle ha  med.
Mandag morgen installerte vi barna foran hver sin film og satte kursen mot Sørlandet og Kristiansand. Turen tok ca 6,5 timer tilsammen og da hadde vi kun 2 stopp! Et lunsjstopp ved telemarksporten og et en halvtime unna Kristiansand.

Innlosjert på Hamresanden familiecamping med vogn og fortelt var det tid for mat og kveldstur for å se på fasilitene. Flott badestrand og fine lekeplasser for barna og ikke minst en diger lufttrampoline! Eneste negative var plasseringen rett ved hovedveien for vår del. Var endel støy fra veien...

Tirsdag var det 2 spente barn som gledet seg til dyreparken! Og sammen med Tante/svigerinne/søster var vi i parken fra 10.30-17 med knallvær!!! Dyrene fenget voldsomt og hos minsten var det løvene som fasinerte mest. Sabeltanns verden var stort og å kjøre med den sorte dame og grevinnen var en stor opplevelse!
Mette av opplevelser og mange hundre kroner fattigere vendte vi tilbake til campingplassen for mat.

Onsdag var det dag 2 i dyreparken med duskeregn, men det satte ingen stopper på ivrige barn! Vi så litt mer av dyrene og attraksjonene idag og var der mange timer til tross for regnværet. Barna styrte hele showet og vi voksne bare ruslet etter. Det var så deilig å ikke være styrt av tid!
Litt mat og lek i vann/regn før kvelden snek seg innpå for vår siste natt på Hamresanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar