søndag 24. juli 2011

En dag som skrev seg inn i historien...

Fredag 22 juni 2011 vil bli en dag mange nordmenn vil huske i lang tid fremover, en dag som beskrives å være den værste siden 2. verdenskrig!

Kl 15.26 sprang en bombe i regjeringskvartalet, jobben til pappa... Vi var heldige, pappa var på hytta sammen med oss og dermed unnslapp han infernoet. Vi ser bildene rulle over skjermen og får øye på "kontoret" til pappa som ligger på gateplan, der ligger en bil smadret utenfor og man kan se gjennom kontoret...

Mange tanker svirrer og mange tanker om "tenk om", man kjenner kroppen er urolig.. Og det blir ikke mindre urolig når jeg snakker med mannen som befinner seg midt oppi dette, som redningsarbeider.

Deretter kommer en ny melding - skyting mot ungdommer på utøya. Har det en sammenheng? Er det terror? Hvem står bak? En ufattelig trist hendelse og mine tanker går til alle pårørende som har mistet sine nære og kjære i denne hendelsen.

Gjerningsmannen er tatt, en etnisk norsk mann, en ekte nordmann! Hvem hadde trodd det? Han har tydeligvis planlagt dette lenge og det var en handling som var rettet mot norsk politikk, og da spesielt til AP..
Imorgen skal han fremstilles for fengsling, håper han får det strengeste og litt til, men slik det er lagt opp her i Norge er fengslene luksus og straffene er til å le av *sukk* Offentlig henging på slottsplassen hadde vært noe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar