torsdag 7. juli 2011

Ferie del 3

Omlidstranda camping var en idyllisk plass med gode lekemuligheter for barna!
Her var planen å besøke et vennepar som er fastboende på denne plassen. Vi var der et par timer før de på fredagen og når de kom var det grillmat og kveldstur til barnas store fornøyelse! Tror ikke de var veldig lei seg for å få være oppe litt lenger :) Leggetid kl 22 og alle sovnet på et blunk :) Snuppa sov over hos venninnen sin da...

Lørdag var det en tur til Larvik og lek og moro på plassen. Lillegutt storkoste seg med lekeplassen som han fikk gå til alene og han så vi lite til. Var et par turer innom campingvogna for tissing og avlevering av klær (han elsker å gå naken) ellers var han frem og tilbake mellom lekplassen og gresset som vognene stod på.
På kvelden var det kos for oss voksne med kortspill og glass med noget attåt oppi :) Koselig!

Søndag skulle vi etter planen hjemover, men nå var det jo kommet finvær! Ble en dag med strand, sol, bading og tur rundt på plassen. Og en ny plan - hjemreise imorgen :) Barna jublet over enda en dag i campingvogna.

Mandag var det hjemreise! Ingen av oss ville vel egentlig ikke reise hjem, men samtidig har vi mange minner og mange fine dager å se tilbake til. Slitne var vi også etter en meget aktiv uke!!

Dette ga mersmak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar