lørdag 18. juni 2011

Byfesten 2011

Idag har mann og barn vært på tivoli mens jeg har fått litt tid for meg selv på formiddagen. Herlig med bittelitt egentid når man ahr hatt en hektisk uke og en kveld på byen :)

PÅ ettermiddagen gikk vi alle bort og møtte mamma og pappa for en matbit, men stoppet opp på torvet og fikk med oss wrestling og ballett før vi endte opp på peppes. Koselig å være litt sosial!
Gubben dro for å møte noen kompiser (hans tur til å dra en tur på byen) og jeg og mamma tittet litt i butikker sammen med barna. Ble noen nye ting til ungene :)
Lillegutt sloknet i vogna på vei ut av senteret, bittelitt sliten etter en lang dag, men våknet fort ute på torvet der det var en konsert. Ble stående å høre på sangen og deretter gikk vi hjem. Vel, barna løp om kapp på vei hjem og tok vel ut den siste lille energien på den hjemveien!
2 trøtte barn er i seng og sover søtt, jeg myser på tv og slapper av (lurer på å rydde litt i kjelleren). Deilig med en dag som bare er kos og avslapning og endelig kan gjøre det med god samvittighet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar