onsdag 10. mars 2010

Hipp hipp hurra for lillebror!!!

For 1 år siden idag ble vår herlige lille solstråle født og vi fikk endelig møte den lille klumpen som hadde turnet inni magen i 9 måneder. Det er rart å sitte her 1 år etter og tenke tilbake på alt som har skjedd på den lille tiden.. Lykke, kjærlighet, frustrasjon og tårer, hele spekteret med følelser har man vært gjennom.
For 1 år siden lå vi sammen på sykehuset og bare nøt synet og lukten av den lille bylten og lite visste vi hva vi hadde foran oss. En herlig følelse!
Svangerskapet gikk ok, sykemeldt med bekkenløsning fra uke 18 pga dårlig tilrettelegging fra arbeidsplassen og fysio 2 ggr i uka. Kunne ikke engang støvsuge på slutten uten smerter... Herlig å gå gravid, men kunne vært foruten den bekkenløsningen altså... Fødselen var en "drømmefødsel" om man kan kalle det noe sånt? Vannet gikk natt til mandag (kl 02 for å være nøyaktig), men det skulle gå enda 32 timer før vi fikk møte deg :) Selve fødselen varte bare 5 timer ca og var vond, men uten smertestillende og det er jeg egentlig stolt av!

Lillegutt har vært i barnehagen og kosa seg med pølser, bursdagssang og utelek i snøen :)
Han trives fortsatt bra i barnehagen og synes å leke med andre er storveis :) Det er deilig å tenke på for mor!

Bursdagsfeiring har vi også hatt idag, og bursdagsgutten har storkosa seg med muffins, frukt og is :) Midtpunkt har han også vært og det passet han veldig godt! Sjarmør uten like...

Bursdagsgutten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar