mandag 23. april 2012

Huset tar form!





Huset vårt har tatt skikkelig form de siste ukene og man ser godt forandringene! Men nå stopper det snart opp for den utvendige forandringen, nå er de snart ferdig :)
Innvendig er det nå delt av til alle rom, det er satt inn ventilasjonsanlegg, det er satt inn opplegg for sentralstøvsuger og både elektriker og rørlegger har begynt sitt arbeid! Samtidig har jeg fått beskjed om at både de som skal flislegge/membran og han som skal sette opp pipe er på vei inn i huset for å gjøre sine jobber.
Etter en rask telefonsamtale med byggeleder idag, ser det nå ut som vår egeninnsatsperiode kommer veldig mye tidligere enn beregnet (vi hadde trodd at juli ble hektisk). Vi overtar allerede 25 mai for maling, gulvlegging og kjøkkenmontering. 
Nå er jeg stressa, for jeg  har jo ikke tenkt altfor mye på hva og hvordan (joda, man har tanker). Så dagene nå må struktureres og deles mellom det å være i praksis og skrive, vaske og rydde leilighet for salg og klargjøring til egeninnsatsen, dvs bestille, kjøpe og planlegge detaljer.. Hjelpes!!! Jeg har dårlig tid!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar