fredag 13. august 2010

Nå kommer snart høsten snikende...

Men man tviholder enda på den lille tanken på at det enda er sommer en bitte liten stund til :)

Her har hverdagen kommet og dagene flyr avgårde. Jeg jobber foreløpig fullt ut måneden og går deretter ned sånn at det passer med skoledager.. Skal egentlig bli deilig å ha noen dager på skolebenken i uka sånn at det ikke bare blir barn døgnet rundt!

Søndag er det barenbursdag for prinsessen og helgen går derfor med til å forberede den.. Skal egentlig bli godt å få den overstått...

Vi har nå endelig flyttet ned i kjelleren!!! HURRA!!! Vi sover på vårt eget soverom, men mini må nok sove sammen med oss en liten stund til..
Vi er nå så godt som ferdig med del 1 (kjeller) med unntak av noen lister pga dør nede. Oppe mangler det også lister pga dør inn i gang. Nå er det et par uteprosjekter som må bli ferdige før vi begynner på snuppas rom. Men det skjer noe her nesten daglig nå :) Me like! Håper at innen jul er vi ferdig med det som skulle være bygge trinn 1 (kjeller, soverom og gang). Og byggetrinn 2 trenger mye kapital så den må nok bare vente litt til :) Er ikke bare bare å pusse opp bad!!

En liten tanke jeg har er å kanskje svinge malekosten på kjøkkenet.. Vet at mannen ikke er helt med på å gjøre enda flere ting halvferdig, så mulig jeg setter igang et slikt prosjekt når han er borte på jobb eller noe.. Men er fortsatt bare en tanke jeg har for å få kjøkkenet mindre sterilt..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar