onsdag 7. april 2010

Påsken er over..

En herlig og god påske er over og vi har kosa oss masse sammen :)
Har vært stort sett hjemme, men en liten tur på hytta er obligatorisk hver påske. Sol og varme ventet oss der :) Herlig! Fikk lekt masse ute, startet grillsesongen og slappet av.

Denne uken har ikke vært den beste... Har vært hos legen idag etter å ha blitt dritdårlig i går kveld. Der ble det konstantert forhøyet crp, masse dritt i urinprøven og diagnosen: nyrebekkenbetennelse. Jada, da var man sykemeldt ut uka da.. Jippi! Har tilbrakt mesteparten av dagen i sofaen med høy feber..

Ellers er trappa forsinket en uke pga maskinsvikt på fabrikken. Kjedelig, men de mente de kunne klare å levere den innen 14 dager da.. Det beste da er at gubben har enda litt mer tid til å gjøre ting ferdig.

Status i kjelleren er at det nærmer seg :) Broder'n har vært her og snudd skapene i garderoben, så den er helt topp nå og mangler bare resten av skuffene+et par ting til... Det mangler noen lister her og der og litt lys her og der, men det er småplukk som kan fikses på et par effektive dager.
Gangen oppe er ferdig gipset og er snart klar for strie :) Da mangler det kun maling og lister i trappegangen/gangen... Endelig nærmer det seg at vi flytter ned :) Herlig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar