søndag 20. februar 2011

En rolig helg i heimen!

Her i huset har familiekos og avslapning stått høyt på planen i helgen!

Helgen startet med mellomvakt på jobb *juble* Endelig en mellomvakt etter nesten 14 dager med tidlig eller sein. Hentet ungene i barnehagen og rett hjem til middag og nyvasket hus :) Den beste starten på en helg en kone kan ønske seg - grønnsåpelukt!!

Lørdag brakte pent vær og tur til Losby med ungene. Vi pakket med oss pølser, ved, ski og akebrett. Herlig vår med sol men kaldt. Akte, grillet og gikk på ski før det ble så kaldt at vi måtte komme oss hjem. En stopp på vei hjem for å ta med oss lørdagsgodis også sofakos med søte små :) Bading, kveldsmat og film med vin og godis på de voksne :)

Idag har vi hatt koselig besøk både formiddag og ettermiddag. Formiddagen var det lekekompiser som kom innom og på ettermiddagen var det svigers som stakk innom. Rakk å bake en sjokoladekake gjorde jeg også *lykke*

Ellers har jeg fått ryddet litt her og der, satt på plass et par småting og pakket ut litt av esker her og der. Blir mer av det imorgen og utover i uka. På tirsdag går det første hengerlasset opp på Bøler avfallsdeponi og regner med at vi må ta flere turer etter oppussing og rydding.

Rakk tilogmed 20 min på crosstraineren idag også! Nå er jeg igang og kjempemotivert for trening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar